flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Ступень Валентину Борисівну

06 березня 2024, 14:40

Казанківський районний суд Миколаївської області, який розташований за адресою вул. Центральна,50 смт. Казанка Миколаївської області, викликає в якості відповідача Ступень Валентину Борисівну, 13.01.1956 року народження,  по цивільній справі №478/1393/23 провадження №2-зз/478/1/2024 за заявою представника заявника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Шкапенко Т.О. про скасування заходів забезпечення позову  у справі за позовом керівника Баштанської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до Ступень Валентини Борисівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ватутіна" про конфіскацію земельних ділянок.

Судове засідання відбудеться о 09 годині 00 хвилин 15 березня 2024 року у залі  судових засідань №1.

       Ви можете отримати інформацію щодо справи за вебадресою: inbox@kz.mk.court.gov.ua, web: www.court.gov.ua. на офіційному вебпорталі «Судова влада України».

       Останнє місце проживання відповідача - вул. Мурманська, буд. №9, кв. № 2, м. Оленегорськ, Мурманська області, російська федерація.

       Ваша явка є обов'язковою! У разі неявки справа буде розглянута без Вашої участі. 

       Суддя  Казанківського районного суду

       Миколаївської області                                                                    І.П. Сябренко